petak, 5. siječnja 2018.

Justin Trudeau: njegova misija, i tvoja misija

Justin Pierre James Trudeau (Ottawa, 25 de diciembre de 1971) je Prvi Ministar Kanade od 2015. Lider Liberlne Partije od 2013. Sin je bivšeg Prvog Ministra, Pierre Trudeau i Margaret Sinclair, spisateljka, glumica, fotografa i kćer bivšeg ministra ribarstva Kanade. Dakle, član uskog političkog klana.

Majka mu se razvela od oca kad je imao šest godina, i prema njegovim memorijama loše je utjecalo na njega. Justin je oženjen tv voditeljicom i profesoricom joge, Sophie Gregoire, s kojom ima troje djece.

Predstavlja se kao "katolik", makar je veliki pobornik pobačaj, istospolnih "brakova", legalizacije marihuane (priznaje da je i sam bio korisnik), i poznati feminist.



[Svetogrđe: Nadbiskup Montreala daje pričest - svakako, na ruku - Prvom Ministru unatoč svim njegovim javnim istupima]

Ovo su službene informacije o kanadskom prvom ministru. Sada slijedi kratki ali značajni grafički prikaz njegove prave biti.

Zašto se Justin ruga Isusu Kristu, noseći košulju sa "slatkim Isusom" svetogrdno prikazujući Posljednju Večeru ovog Božića?:



Zašto je Justin prijatelj islamske invazije Zapada?:



Zašto Justin brani ponovno prihvaćanje džihadista koji se vraćaju u Kanadu poslije rata u Siriji?:



Zašto je Trudeau odvratno pro žendr i sve ostalo, jednom i tisuću puta?:




Zašto je Justin za multikulturizaciju i za uništenje korijena Zapada?:


[Sam koncept nacije osnovan od evropskih doseljenika meni je uvredljiv. Zastarjela baza Bijelih Kanađana su neugodna relikvija, i otvoreno, zamjenjiva. I mi ćemo ih zamijeniti.]

Jer je Justin sotonista:


Kao svi oni koji mu prethode, koji su s njim u klici, koji su s njim u duhovnoj vezi, koji s njim dijele đavolski projekt. "V" na sredini ruke je središnje slovo riječi "đavao" na engleskom "devil". Prva dva prsta su "de", zadnja dva "il". Znak raspoznavanja među njima, znak zaziva sotonske sile njihovih loža, čiji je korijen kabalistički sinkretizam:


[Winston Churchill]


[Astronauta pozdravlja sa svemirske stanice]


[Sveučilišni profesor: ja sam vaš lider, slijedite me u ovom znaku, i napredovati ćete]



[Mozaik i vidrala na sinagogi]

Preplašio si se? Sve je ovo sterlino spram Božjoj moći. Sve ovo Bog dopušta ukoliko svijet Boga napušta. Ipak, trebaš znati jedno: đavolja moć zasnovana je na zavođenju i korištenju ljudskih snaga.

Božja moć je prava moć; onaj tko zazove Ime Gospodnje, taj računa sa pravom pomoći, pomoći onog kome pripada pobjeda. Ako zazivaš Boga, Isusa Krista, i uskladiš tvoj život njegovoj Riječi i njegovoj pouci, dobivaš, za sebe i druge, za cijelo društvo, neizmjernu pomoć, jaču od svih đavolskih makinacija.

Đavo da bi postigao zlo u svijetu koristi ljude koji mu služe; oni koji zazivaju Ime Božje računaju s milošću Svemogućeg. To je tvoja dužnost. Zazivaj Boga, i uskladi svoj život prema njemu.









2 komentara:

  1. Znala sam da je govno, ali da to govno prima pričest i glumi katolika nisam znala i šokantno je.
    A što se tiče pobačaja, ne samo da zagovara pobačaj, već je pobačaj u Kanadi dozvoljen svih devet mjeseci, do zadnje sekunde. A u trećem tromjesečju dijete već može preživjeti izvan maternice. Umjesto da se rodi, ono se usmrti pa rodi ili rodi pa zakrene vratom prije nego udahne. Nešto daleko brutalnije od zakona o pobačaju kakve mi imamo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. neće još dugo...kad Bog rekne dosta je bilo..

      Izbriši